​Gregor Stam loopt weer mee.

Posted on

​Gregor Stam loopt weer mee!

Vorig jaar liep hij ook mee tijdens de eerste editie van de 3 Bruggen Ultra. Toen liep Stam samen met ultraloper René Schoen en kwamen ze samen in een tijd van 6.08.48 over de finish. Tijdens een gesprek met de organisatie geeft hij aan dat hij het de 3BU vooral gunt. “Het is een goed georganiseerd evenement en daarnaast vind ik het een mooi pittig parcours van 65km met lange rechte stukken langs het water, dat vind spreekt mij aan” aldus Stam. Stam liep vorig weekend nog samen met Schoen de Amsterdam Marathon en ook de tweede editie van de 3BU zal hij met Schoen lopen. Wel hebben ze de afspraak dat wanneer er één zich beter voelt dat hij mag gaan. Of Stam zijn pr van 6.0.48 gaat verbreken dat weet hij niet, dat ligt volledig aan het weer. Het kan immers hard waaien langs het Ketelmeer, helemaal eind november. Dan kunnen de winterse buien de 3BU tot een heroïsch evenement maken. Stiekem hoopt de organisatie daar natuurlijk wel een beetje op. 

Gregor Stam (19 mei 1962) is een Nederlandse triatleet. Stam was in 1981 de eerste Nederlander die een hele triatlon won. Stam werd driemaal Nederlands kampioen en eenmaal Europees kampioen op de lange afstand.